Cuvintele pe care le alegi in mod constant iti vor modela destinul!

Cand te-ai gandit ultima data cu atentie la cuvintele pe care le folosesti in fiecare zi? Cat de atent le selectezi?

Probabil ai vrea sa ma intrebi „De ce acorzi atata atentie cuvintelor? Ce poate fi atat de important? ” Raspunsul este simplu. Cuvintele tale au o putere incredibila. Ele iti pot construi un viitor luminos, iti pot distruge oportunitatile sau te pot ajuta sa iti mentii situatia actuala. Cuvintele iti consolideaza convingerile…..iar convingerile iti creeaza realitatea.

Altfel spus, daca tu crezi ca nu poti sa faci un anumit lucru sau sa profesezi intr-un anumit domeniu, nu pentru ca nu ai fi capabil, ci doar pentru ca asa gandesti TU si iti repeti constant aceste ganduri negativiste, efectul lor duc la rezultate proaste in actiunile pe care le intreprinzi. Este imposibil sa folosesti mereu cuvinte negative si sa te astepti sa ai rezultate foarte bune. Si asta se intampla deoarece cuvintele negative iti vor intari mereu convingerile negative si vor conduce, in final, la rezultate negative. Persoanele care se hranesc numai cu cuvinte negative sunt destinate sa aiba o atitudine negativa.

Desigur, daca ai avea abilitatea de-a gandi pozitiv si ai consolida acest lucru cu cuvinte pozitive, acest proces ti-ar intari convingerea ca vei avea succes. Drept urmare ai intreprinde actiuni conforme cu acea convingere si ai obtine rezultate excelente.

Cum ne mai pot influenta gandurile, cuvintele?

Sunt persoane carora le este teama sa nu dezvolte anumite boli pe cale genetica sau pur si simplu. Traind cu teama ca se pot imbolnavi si incarcandu-se cu aceste ganduri negative, cautand informatii legate de acestea, ei nu fac decat sa creeze in ei acea boala si sa-i permita acesteia sa puna in cele din urma stapanire pe ei. Altfel spus ei si-au ales destinul prin atitudinea lor negativa.

Sunt de asemenea persoane care sufera de anumite boli si care datorita puterii lor interioare de-a gandi pozitiv si de-a avea incredere ca se pot vindeca, ajung sa se insanatoseasca. Aceste persoane au ales o linie de destin in care sunt sanatoase, adica ele au ales directia. Iar atunci cand alegi, universul iti trimite tot ce iti trebuie (oameni, intamplari, situatii) pentru a se implini ceea ce ceri. Cum spunea Iisus „cereti si comportati-va ca si cum aveti deja acel lucru ”Asa sa fie!”.

Pentru a crea realitatea in acord cu ceea ce crezi si simti tu, cuvintele pe care le rostesti sunt foarte importante. Un cuvant care face parte din vocabularul tau curent va aduce anumite energii si informatii prin care vei ramane pe acea linie de destin pana schimbi registrul, adica alegi de bună voie, cu credinta si incredere, sa incerci altceva, sa folosesti ganduri si cuvinte de alta vibratie.

Nu uita:

Fii atent la gandurile tale pentru ca ele vor deveni cuvinte. Cuvintele tale vor deveni fapte. Faptele tale vor fi obiceiuri. Obiceiurile tale vor forma caracterul tau. Caracterul tau va fi destinul tau! – Talmud

Sa ai o zi frumoasa!

G.D.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *