M-ai cautat. M-ai gasit, m-ai pierdut, m-ai regasit

 

Acum ceva timp m-ai gasit printre miile de siluete care-si plimbau umbrele pe strazile colorate in dragoste si ura. M-ai luat de mana, te-ai uitat in ochii mei, mi-ai explorat sufletul si ti-ai promis ca nu-mi vei da drumul niciodata.

Insa timpul a trecut, a adus in calea noastre obstacole pe care am fost incapabili sa le depasim si asa promisiunea ta a fost doar o vorba-n vantul unei primaveri tarzii. M-ai pierdut si odata cu pierderea mea si o parte din tine a pierit. Au pierit visele pe care le construisem impreuna, au pierit sperantele pe care le-am cladit in zilele de vara si atunci, credeam ca pierderea va fi definitiva.

Timpul a trecut si si-a spus cuvantul. Intr-o zi de toamna m-ai regasit pe aceleasi strazi, printre aceleasi siluete fara chip. Ti-ai luat inima-n dinti si m-ai luat din nou de mana. Eu, am tresarit si am fost uimita ca dupa mult timp ma regasisesi, am fost uimita ca ma vroiai inapoi si ochii tai incepusera sa prinda viata. Am zambit, tu ai zambit, ne-am prins de mana si am luat-o de la capat. Ne-am recapatat visele si sperantele.

Stii ce sentiment frumos e acela de a regasi pe cineva in multitudinea de vieti din jurul tau ? E ca atunci cand te-ai bucurat prima data, e ca prima amintire frumoasa, e ca o zi de vara care nu vrei sa mai treaca, e ca un gol care a disparut in neant si-n locul lui a inflorit cea mai frumoasa floare. Suntem fericiti si impliniti pentru ca ceea ce candva am crezut ca fiind pierdut.

Am redescoperit placerile vietii, am redescoperit culorile, am redescoperit ca oamenii nu sunt simple siluete fara chip, am redescoperit ca avem puterea de a face fata obstacolelor si am invatat sa le infruntam impreuna.

Suntem din nou „noi”. Dar va veni o vreme cand acest noi se va desparti in eu si tu, iar pentru acele vremuri nu sunt pregatita. Inca nu mi-am sters armele de praf si tot ce sper e ca praful sa le acopere definitiv, incat sa uitam ca este nevoie de acea despartire.

Reusita in dragoste inseamna mai mult decat a gasi omul potrivit. Inseamna a fi omul potrivit.” — Robert Browning

Dragostea nu este altceva decat numele pentru dorinta si cautarea intregului. – Aristophanes

Sa aveti o zi frumoasa!

G.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *